Karel-de-Stigter

                           
                            
                           

Over de vereniging

We hopen dat u een beetje vrolijk wordt van deze site, van de verhalen, de foto's en misschien ook van de kleuren. De oorspronkelijke tijdgeest van de boot komt hiermee een beetje terug in de site.
Een sixties uitstraling, een vrolijk pallet van kleur uit 1 van de meest woelige decennia van de twintigste eeuw. Een bruisende, vrolijke tijd, vol energie.
Die sfeer probeert onze vereniging vast te houden.
                                                                                                                                                                                       60s
Vol energie en belangeloos richten onze leden zich op het doel van de vereniging.
Dat doel is tweeledig, enerzijds dragen de verenigingsleden naar eigen inzicht bij aan het behoud van de unieke platbodem; Karel de Stigter.
Anderzijds, het eigenlijke en lange termijn doel van de vereniging en haar leden, is het maken van rondvaarten. Deze vereniging heeft namelijk een charitatief doel: We proberen een glimlach bij iedereen te bevorderen.
Dit proberen we te doen we door met de platbodem; Karel de Stigter, rondvaarten te maken met mensen die daar vanuit een prive situatie behoefte aan hebben.
Even lekker uitwaaien! Zon, wind en soms een fikse plens water op je gezicht zijn vaak erg verfrissend. De leden van deze vereniging treden bij deze tochten op als schipper.

Wanneer u of u voor iemand uit uw omgeving een tocht wil aanvragen, dan kan dat!
Stuurt u daartoe een email naar info@k-d-s.nl. Dan nemen we contact met u op.